​Noordpolderkade 161B, 2516JD Den Haag

Onze geschiedenis

Het Zout der aarde Den Haag komt voort uit Het Zout der Aarde Rotterdam

De toenmalige leiders Stanley en Celeste Dissels vroegen aan Sam & Nathalie Nanhu of zij een gemeente wilde beginnen in Den Haag. In november 2013 begon Sam met zijn zoon Jeremy Nanhu en Stanley en David Dissels met gebedsdiensten in de Wijk moerwijk in de Nebo Kerk.

In december 2013 begonnen we te huren in de Cylinderstraat in de Molenwijk waar we in januari 2014 startten met de eerste diensten met een groep in den Haag die ook dezelfde ideeën had.

Dit ging niet altijd even soepel, maar we beleefden een geweldige pionierstijd. In April 2016  trokken we in Bij het Leger des Heils op de Wenckebach aan de Noordpolderkade en kregen we de gebruiksrechten van de Gerardus Majellakerk op de Noordpolderkade 161b.

Op 22 oktober 2016 was de officiele opening en werden Sam en Nathalie ingezegend als voorganger-oudste.

28 december werden samen met Giovanni en Ardeline van Maalsen de stichting Zout der Aarde den Haag opgericht die officieel van start gaat op in januari 2017

Een sociaal maatschappelijke stichting met vele activiteiten voor mensen die het nodig hebben. Elke dag zijn we open en hebben we een buurtontbijt, warme maaltijd, soep en brood, voedselhulp en tweedehands winkel. We organiseren activiteiten voor kinderen en jongeren maar zijn onze roots niet vergeten.

Op woensdag hebben we een bidstond, donderdag is Bijbelstudie/worship dag en zondag hebben we een geweldige zondagdienst met een fijne fellowship erachteraan.